تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۶ فروردین , ۱۳۹۷

اخبار › برگزاری اولین جلسه گروه مدیریت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در سال ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

اولین جلسه گروه مدیریت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در روز یکشنبه ۲۶ فروردین ماه ۹۷ با حضور دکتر احسان بینش معاون بهداشتی،دکتر زهرا قدسی پور معاون فنی معاونت بهداشت،مسئولین واحدهای ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت شهری در محل سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

دکتر بینش،ضمن تبریک مجدد سال نو به همکاران، بیان داشت: در سال جدید تشکیل پرونده الکترونیک شهر و مناطق حاشیه نشین باید با سرعت بیشتری انجام شود و در این راستا استمرار خدمات، با کیفیت مطلوبتری، نسبت به سال قبل ادامه پیدا کند.

وی افزود: در سال جدید باید هزینه های اضافی که تاثیری در عملکرد مجموعه ما ندارد، حذف کنیم و از منابع موجود به طور صحیح و بهینه استفاده کنیم.

معاون بهداشتی در پایان سخنان خود از مسئولین مراکز درخواست کرد، نسبت به شماره تماس دریافت کنندگاه خدمت جهت ثبت در سامانه سیب به صورت صحیح عمل کنند.

در پایان این جلسه مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری به ارائه آمارهای ثبت شده خود در سامانه سیب پرداختند.