تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۲۹ فروردین , ۱۳۹۷

اخبار › دکتر چمن ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با همراهی دکتر بینش معاون بهداشتی، از نزدیک در جریان ارائه خدمات بهداشتی، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی محمد آباد قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر رضا چمن رییس دانشگاه به اتفاق دکتر بینش معاون بهداشتی ،مدیر حراست،مدیر روابط عمومی،معاون اجرایی معاونت بهداشت و مسئولین واحدهای ستاد معاونت بهداشتی امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه ۹۷ طی بازدیدی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی محمدآباد و خانه های بهداشت، از نزدیک درجریان ارائه خدمات بهداشتی قرار گرفتند.

دکتر چمن در این بازدیدها از تلاش همه ی همکاران مرکز خدمات جامع سلامت روستای محمدآباد میامی و خانه های بهداشت،تقدیر  و تشکر نمودند.

ریاست دانشگاه و همراهان وی، ضمن بازدید از این مرکز،در جریان کیفیت ارائه خدمات بهداشتی به مردم این روستا قرار گرفته، و ضمن بررسی و تحلیل شاخصهای بهداشتی، بر استمرار و ارتقای کیفی خدمات تاکید نمودند.

شایان ذکر است، ایشان در ادامه این بازدید ها، از پروژه در حال ساخت مرکز بازدید، و در پایان با همراهی معاون بهداشتی و کارشناسان بهداشت حرفه ای ستاد معاونت بهداشتی، تعدادی از کارگاه های این روستا را بازدید کردند.