تاریخ ویرایش: شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۳۹۷

اخبار › با حضور دکتر بینش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود آیین نمادین زنگ سلامت به صدا درآمد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

در اولین روز از هفته سلامت زنگ سلامت درمدارس با شعار سلامت برای همه نواخته شد.

همزمان با یکم اردیبهشت ماه ۹۷ آیین نمادین زنگ سلامت با حضور دکتر بینش معاون بهداشتی دانشگاه و معاونان وی،دکتر باباخانی قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی در امور مشارکت های اجتماعی، اعضای شورای شهر، رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و مسئولین ستاد معاونت بهداشتی ،در محل دبیرستان دخترانه نجابت،به صدا درآمد.

دکتر بینش در ابتدا به دستاوردهای نظام سلامت اشاره و از اقدامات بسیار خوب دولت یازدهم در حیطه نظام سلامت سخن گفتند.

معاون بهداشتی به طرح تحول سلامت اشاره، و با بیان اینکه در گذشته بیماران بابت درمان خود هزینه های زیادی را متحمل می شدند،افزود:با اجرای طرح تحول سلامت پرداخت هزینه ها توسط مردم به صورت چشمگیری کاهش یافت.

وی در ادامه با توجه به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت با عنوان “سلامت برای همه” افزودند این هفته(۱ تا ۷ اردیبهشت ۹۷) فرصت بسیار خوبیست که همه ی ما برای داشتن سلامتی، باهم و در کنار هم تلاش کنیم که به این هدف برسیم.