تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۳۹۷

اخبار › برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

همزمان با هشتم اردیبهشت ماه سال ۹۷ مراسم گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای،با حضور دکتر بینش معاون بهداشتی،دکتر قدسی پور معاون فنی معاونت بهداشت،مدیر روابط عمومی دانشگاه،رییس بازرسی کار اداره کل کار استان،پزشکان طب کار، اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت،نمایندگان ادارات شهرستان،رییس اتاق اصناف، کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه ای صنایع و بازرسین مراکز خدمات جامع سلامت، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

معاون بهداشتی ضمن تبریک این روز،به بیان شعار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای تحت عنوان،”بهبود وضعیت ایمنی و بهداشت کار نوجوانان و پایان دادن به کار کودکان” مطالبی را ارائه نمودند.

در قسمت دیگری از مراسم کارشناسان برتر بهداشت حرفه ای و ایمنی صنایع، به ارائه عملکرد خود پرداختند.

در پایان این مراسم ، نفرات برتر بخش صنعت، معرفی، و از آنان تجلیل شد.