تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۳۹۷

اخبار › سامانه احراز هویت افراد بصورت برخط در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود راه‌اندازی شد.

1525510179-untitled-1

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

سامانه احراز هویت افراد بصورت برخط در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود راه‌اندازی شد.

در راستای اجرای دستورالعمل سازمان امور اداری و استخدامی کشور و با هدف اصلاح نظام اداری، تحقق و توسعه دولت الکترونیک، استنادپذیری الکترونیکی، افزایش سلامت اداری و امنیت اسناد و تسریع در امور اداری سامانه احراز اصالت هویت افراد بدون دریافت تصویر وکپی مدارک و صرفاً بصورت برخط در این دانشگاه پیاده‌سازی شده است.

در فرآیند احراز اصالت هویت برخط، اخذ کپی کارت ملی از ارباب‌رجوع حذف و استعلام هویت افراد به صورت بر خط و از طریق کدملی انجام می‌شود.

از مزایای  اجرای این طرح صحت اطلاعات، شفافیت، رضایت‌مندی عمومی، همچنین کاهش مصرف کاغذ و یکنواختی و یکپارچگی اطلاعات را می توان برشمرد.

گفتنی است این سامانه به صورت پایلوت دراستانهای سمنان ، خورستان و قم اجرا می گردد.