تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۳۹۷

اخبار › کارگاه آموزشی برنامه ارزیابی ایمنی و خطر بلایا در واحدهای بهداشتی” SARA “برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

کارگاه آموزشی برنامه ارزیابی ایمنی و خطر بلایا در واحدهای بهداشتی(SARA) در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ ۱۸ و۱۹ اردیبهشت ماه سالجاری با حضور پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ، مسئولین هماهنگ کننده بلایا و کارشناسان بهداشت محیط، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

فرشته لشکری کارشناس برنامه مدیریت و کاهش خطر بلایا در معاونت بهداشتی هدف از برگزاری این کارگاه را: آموزش و حساس سازی همکاران جهت ارزیابی برنامه و ثبت اطلاعات صحیح در سامانه سیب بیان کرد.

لشکری افزود: با توجه به بارگزاری برنامه ((SARAدر سامانه سیب و فرصت دوهفته ای جهت ثبت اطلاعات در این سامانه ، آموزشهای لازم به شرکت کنندگان در این کارگاه ارائه و از همه ی همکاران درخواست شد نسبت به ثبت اطلاعات هرچه سریعتر اقدام نمایند.