تاریخ ویرایش: پنج شنبه, ۲۱ تیر , ۱۳۹۷

اخبار › بازدید گروه مدیریت دانشگاه از مراکز عباس آباد و فرومد

در مورخه ۲۰ تیر ۱۳۹۷ گروه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود، با همراهی دکتر چمن؛ ریاست دانشگاه، دکتر شیبانی؛ معاون درمان، دکتر بینش؛ معاون بهداشتی و همچنین مسئول حراست دانشگاه و معاونین فنی و اجرایی و مسئولین واحدهای ستادی به منظور بازدید، پایش و ارزیابی اجرای برنامه ها در مراکز عباس آباد و فرومد و پایگاه اورژانس روستای عباس آباد  عازم گردیدند. در این برنامه ارزیابی وضعیت و شاخص های مربوط به عملکرد هریک از واحد بررسی و رفع اشکالات موجود و تشویق در خصوص نقاط قوت در دستور کار قرار گرفت.

در پایان بازدید ها،  جلسه ای با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و دهیار، اعضای شورا اسلامی منطقه فرومد و پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت فرومد، پیرامون مباحث مختلف از جمله؛ ارایه خدمات اورژانس، مشکلات مرتبط با آب آشامیدنی منطقه، دغدغه ها و مشکلات موجود در منطقه، مرکز متادون منطقه و … برگزار گردید که در این زمینه، دکتر چمن ضمن بیان مباحث تخصصی و ساختاری تشکیلات مراکز و خانه های بهداشت و اثربخشی آنها در بهداشت و درمان، در زمینه بررسی و مرتفع نمودن دغدغه های مردم منطقه به معاونین خود در زمینه های مختلف نکاتی گفته و دستورهای لازم را صادر کردند.