تاریخ ویرایش: پنج شنبه, ۴ مرداد , ۱۳۹۷

اخبار › نشست ماهيانه اعضاي بسيج جامعه پزشكي با امام جمعه شاهرود

نشست ماهيانه اعضاي بسيج جامعه پزشكي با امام جمعه شاهرود در مورخ دوم مرداد ۱۳۹۷ با حضور آقای دکتر چمن؛ ریاست دانشگاه و جمعی از معاونین و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود در دفتر امام جمعه شهر شاهرود برگزار گردید. در این نشست ضمن صحبت پیرامون موضوعات مختلف و اقامه نماز جماعت، دکتر آقایان (متخصص روانپزشکی و معاون آموزش و سلامت بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود) در ارتباط با استرس و مدیریت عوامل زمینه ساز، نقش استرس در زندگی و تاثیر گذاری آن بر افکار و مقابله با استرس به روش های مسئله مدار، هیجان مدار و روش های ناکارآمد سخنانی بیان نمودند و گفتند که تغییر در محیط زندگی، کاهش کمال گرایی، ایجاد آرامش و کاهش سرعت ، ایجاد سرگرمی ها و تفریحات سالم، پذیرش تغییرات، محول کردن امور به دیگران و شوخ طبعی نقش به سزایی در کاهش استرس خواهند داشت و در این راستا طرح غربالگری و شناسایی افراد در مناطق حاشیه شهر جهت دریافت خدمات روانشناسی و روانپزشکی با همکاری معاونت بهداشتی، معاونت درمان و… انجام خواهد شد.

در پایان جلسه هم حجت السلام و المسلمین امینی ضمن تبریک هفته کرامت و ولادت امام رضا (ع) به ذکر مطالبی ارشادی پرداختند.