تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۳ شهریور , ۱۳۹۷

اخبار › افتتاح خانه بهداشت دیزج

به مناسبت هفته دولت، افتتاح خانه بهداشت دیزج (مرکز خدمات جامع سلامت رودیان) با حضور فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان و دکتر کلالیان؛ معاون مدیریت توسعه، دکتر بینش؛ رئیس مرکز بهداشت شاهرود و برخی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در مورخ ۶ شهریور ۱۳۹۷ صورت پذیرفت.

در این آیین دکتر بینش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار داشت :خانه بهداشت روستای دیزج از توابع بخش مرکزی شاهرود با متراژ ۱۲۹ متر مربع با اعتباری معادل یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال و در مدت هفت ماه احداث گردیده است.  ایشان در ادامه افزودند: این خانه بهداشت جمعیت دو هزار و ۱۵۰ نفری روستای دیزج و توابع آن را تحت پوشش قرار خواهد داد و در هفته دو روز پزشک به صورت ده گردشی حضور خواهد داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه افتتاح خانه بهداشت نیازهای سلامت جمعیت یک منطقه را تحت پوشش قرار می‌دهد، ابراز داشت: در هفته دولت‌،علاوه  بر خانه بداشت دیزج  خانه بهداشت روستای بدشت و نیز پانسیون پزشکان  بسطام به بهره‌برداری خواهد رسید که با تجهیز وسایل اعتباری معادل دو میلیارد و ۳۰۰میلیون ریال برای این طرح‌ها هزینه شده است.

وی افزود:با توجه به اینکه امروز دغدغه‌های نظام سلامت کنترل بیماری‌های غیر واگیردار نظیر دیابت و فشارخون است لذا در خانه بهداشت روستایی بحث خود مراقبتی و مراجعه به پزشک به طور جد دنبال می‌شود که در واقع افتتاح خانه‌های بهداشت نیز در راستای اهداف دولت است.

دکتر بینش همچنین افزود امیدواریم بهره برداری از این خانه بهداشت ، باعث دلگرمی و شادی مردم این بخش  شود .

لازم به ذکر است که این خانه بهداشت با زیربنای ۱۲۹ متر و با بودجه13 ای بیش از ۲۰۰ میلیون تومان و .