تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۵ آبان , ۱۳۹۷

اخبار › پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

شعار روز جهاني بهداشت محيط در سال ۱۳۹۷  “پايداري و ايمني جهاني غذا”

چهارم مهرماه  روز جهاني بهداشت محيط را به همه همكاران بهداشت محيط و تمامي دوستداران محيط زيست تبريك مي گويم.

با توجه به اينكه عوامل محيطي در سطح دنيا مسئول درصد قابل توجهي از عوارض سوئي همچون انواع بيماري‌هاي عفوني، بعضي از بيماري‌هاي غيرواگير همچون سرطان‌ها و بيماري‌هاي قلبي عروقي و تنفسي مي‌باشند، لذا بهداشت محيط با شناسايي و كنترل عواملي از محيط كه بر سلامت تاثيرگذار است، مسئوليت سنگيني را با توجه به گسترش روزافزون و تنوع آلاينده‌هاي محيطي در اجراي رسالت خود عهده‌دار است. ضمن آرزوي  به وقوع پيوستن سلامتي براي تك تك افراد جامعه، سعادت، بهروزي و موفقيت براي همه همكاران جامعه بهداشت محيط را از درگاه ايزد منان خواستارم.

دکتر احسان بینش