تاریخ ویرایش: شنبه, ۱۳ بهمن , ۱۳۹۷

اخبار › همایش تجلیل از بانوان خیرین سلامت شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امروز همایش تجلیل از بانوان خیرین سلامت شهرستان شاهرود با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ،مدیر عامل خیرین سلامت و جمع کثیری از خیرین در سالن سلامت سایت مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزارشد و طی آن از ۱۵خیر حوزه سلامت تقدیر آمد.

دکتر رضا چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ابتدای این همایش، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به اینکه خیرین بازوان قدرتمند سلامت هستند بیان داشت :نقش موثر خیرین  به ما اثبات شده و بدون وجود آنها تلاش ها و پیشرفت ها به ثمر نمی نشیند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: بانوان بسیاری در حوزه بهداشت و درمان فعال هستند و اقدامات ماندگاری انجام داده‌اند که باید ضمن اطلاع‌رسانی، از آنان قدردانی شود.

دکتر چمن افزود: با توجه به تاثیر گذاری زنان در جامعه می توان از این قشر در حوزه سلامت بهره مند شد و زنان بسیار زیادی در کشور در حوزه خیرین سلامت کارهای بسیار خوبی انجام داده اند و در این زمینه می توانند بسیار تاثیرگذار باشند.

گفتنی است: پخش کلیپ، اجرای موسیقی زنده و اهدای لوح و تندیس به خیرین از دیگر برنامه های این همایش بود.