تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۲۴ بهمن , ۱۳۹۷

اخبار › مناسبت ها › سخنان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مراسم افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت دهملا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احسان بینش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مراسم افتتاح ساختمان جدید التاسیس مرکز خدمات جامع سلامت دهملا درراستای دستاوردهای چهل سالگی انقلاب بیان داشت: این مرکز جمعیتی در حدود ۴۱۰۰ نفر را تحت پوشش خود دارد که ۱۸۰۰ نفر جمعیت آن مربوط به دهملا و ۲۳۰۰ نفر دیگر در روستای های اطراف می باشد.

احسان بینش، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: این مرکز با زیربنای ۵۵۰۰ مترمربع و یک میلیارد تومان هزینه که ۲۰۰میلیون تومان آن را خیران سلامت تقبل کرده اند احداث شده است.

به گفته بینش، در این مرکز خدمات بهداشت خانواده، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، مامایی و دندانپزشکی و … به چهارهزار و ۱۰۰نفر جمعیت تحت پوشش ارائه می شود.

شایان ذکر است مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهملا شاهرود با حضور دکتر آشناگر استاندار سمنان ، دکتر حسینی نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی، محمدی معاون استاندار و فرماندارشهرستان ، دکتر حمید کلالیان مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر احسان بینش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و جمعی از مدیران شهرستان و دانشگاه شاهرود روز سه شنبه ۲۳ بهمن ماه سال جاری افتتاح گردید

13.1