تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۵ فروردین , ۱۳۹۸

اخبار › گزارش نهایی طرح یک ماهه سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

✅ گزارش نهایی طرح یک ماهه سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

✅ ۴۳۹۵ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و معدوم سازی ۳۷۱۷ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته!

❇️به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مصاحبه با دکتر احسان بینش؛ رییس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه، در یک ماهه طرح سلامت نوروزی اجرا گردیده در این معاونت، از تاریخ ۲۰/۱۲/۹۷ لغایت ۲۰/۱/۹۸، بیش از ۴۳۹۵ مورد، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز و اماکن بین راهی بازدید به عمل آمد که به دنبال آن ۳۴ مورد از مراکز و اماکن دارای مشکل تعطیل شده اند.

????بینش در ادامه افزود، در این مدت ۱۱۶ مورد بازدید از سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و ۱۴۲۲ مورد کلرسنجی و نمونه برداری از سامانه های آبرسانی شهری و روستایی و ۱۷۸ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و ۶۴۷ مورد سنجش با دستگاههای پرتابل صورت پذیرفته است.

????دکتر بینش میزان نمونه برداری از مواد غذایی را ۲۳۹ مورد و مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته معدوم شده از شروع طرح تا مورخه بیستم فروردین ماه را ۳۷۱۷ کیلوگرم اعلام داشتند.

????ایشان در خاتمه اعلام داشتند که در این بازه زمانی  به ۵۳ مورد شکایات مردمی و سامانه ۱۹۰ رسیدگی شده است.

@behdashtshahrood