تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۱۳ خرداد , ۱۳۹۸

اخبار بسیج ملی فشار خون › مصاحبه با دکتر بینش و گزارش سومین جلسه ستاد اجرایی بسیج ملی فشارخون

با عنایت به شروع برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، سومین جلسه ستاد اجرایی این برنامه با حضور اعضا در سالن شماره یک معاونت بهداشتی در تاریخ ۱۲ خرداد ماه ۱۳۹۸ برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در مصاحبه با دکتر احسان بینش، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، برنامه ریزی و اقدامات لازم جهت اطلاع رسانی و ثبت فشارخون افراد در سامانه خوداظهاری در حال اجرا می باشد.

بینش در این راستا افزود که بسیج کنترل فشارخون به صورت ملی و از تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه لغایت ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۸ همزمان با سراسر کشور در گستره دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و در شهرستان های شاهرود و میامی اجرا می گردد.

دکتر بینش بیان داشتند که کنترل فشارخون افراد به صورت رایگان و جهت کلیه افراد ۳۰ سال و بالاتر، بیماران کلیوی و زنان باردار در کلیه سنین، در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت  ثابت و سیار شهری و روستایی، صورت می پذیرد.

بینش محدوده فشارخون طبیعی را کمتر از ۱۲۰ بر روی ۸۰ میلیمترجیوه بیان داشت و توصیه نمودند افرادی که فشارخون بالاتر از این اعداد دارند ضمن مراجعه به مکان های اعلام شده، نصبت بر بررسی مجدد فشارخون خود اقدام نمایند.

در پایان ایشان اعلام داشتند که شروع رسمی برنامه از تاریخ ۱۸ خرداد ماه و پس از پایان ماه مبارک رمضان می باشد و آدرس سامانه خوداظهاری salamat.gov.ir می باشد و کلیه افراد می توانند بصورت داوطلبانه و در جهت سلامتی خود، نسبت به  ثبت فشارخون خود در این سامانه اقدام فرمایند.

IMG_2512 IMG_2515 IMG_2517 IMG_2519 IMG_2525 IMG_2527 IMG_2510