تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۱۲ تیر , ۱۳۹۸

اخبار › برگزاری کارگاه فعالیت جسمانی

شیوه زندگی سالم نقش بسزایی در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها دارد. متاسفانه رفتارهای نادرست در این حوزه نظیر رژیم غذایی نادرست ،کم تحرکی و استعمال دخانیات در جامعه رواج یافته است و تاثیر بسزایی در ایجاد بیماریهای غیر واگیر مانند سکته های قلبی و مغزی ، سرطانها ، دیابت،  فشارخون و بیماریهای تنفسی دارد .

نظر به اهمیت شیوه زندگی سالم در سلامت جامعه بخصوص گروه سنی میانسال که نقش والد را دارند  و مشکلات سلامتی این گروه خانواده و جامعه را از نظر فرهنگی، اقتصادی و روحی و روانی تحت تاثیر قرار میدهد در این راستا و به منظور افزایش آگاهی و مهارت مراقبین سلامت و پزشکان شاغل در مراکز واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در تاریخهای ۳ و ۴ تیرماه  و ۱۰ و ۱۱ تیرماه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی SOC  و فعالیت جسمانی در میانسالان سالم و بیمار نموده است. در این جلسه آموزشی همکاران روانشناس حوزه دانشگاه و آقای دکتر یونسیان ریاست دانشکده تربیت بدنی در خصوص مشاوره ورزشی ؛ اجزای استاندار جلسه ورزش و تجویز قدم به قدم ورزش و همچنین ورزش در افراد مبتلا به بیماری  قلبی ، فشارخون ، دیابت ، کمردرد ؛ آرتروز و … به بیان مطالب خود اقدام فرمودند. در پایان پس آزمون و ارزشیابی کارگاه و پرسش و پاسخ بعمل آمد.