ورود كاربران

تاریخ ویرایش: شنبه, ۱۶ شهریور , ۱۳۹۸

اخبار › توصیه های معاون بهداشتی دانشگاه در ارتباط با فصل برداشت لیمو و گرایش و اقبال عمومی به استفاده از محصولات خانگی از جمله آبلیمو

با توجه به فصل برداشت لیمو و گرایش و اقبال عمومی به استفاده از محصولات خانگی از جمله آبلیمو، دکتر بینش؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رییس مرکز بهداشت شاهرود، بیان داشتند:

در تهیه این نوع آبلیموها ممکن است از لیموهای فاسد و کپک زده و افزودن مواد نگهدارنـده شیمیایی غیرمجاز استفاده شود، مصرف این گونه محصولات می تواند خطرات جبران ناپـذیری بر سـلامت مصـرف کنندگان داشته باشد.

دکتر بینش توصیه فرمودند؛ با توجه به مخاطرات بهداشتی ذکر شده و جهت جلوگیری از تقلبات احتمالی، مصرف کنندگان عزیز توجه نمایند که آب گیری لیموی تازه در محل واحد صنفی و صرفًا در حضور و با درخواست مشتری صورت پذیرد و از خرید آبلیموهای بدون مشـخصات جدا خودداری شود.

روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

نظرات

Your email address will not be published. Required fields are marked *