تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۶ مهر , ۱۳۹۸

آموزش و ارتقاء سلامت › اخبار › برگزاری همایش دوچرخه سواری به مناسبت پویش حمل و نقل پاک

در راستای اهمیت به موضوع کاهش آلودگی های زیست محیطی ناشی از خودروها و همچنین حفظ و ارتقای سلامت شهروندان، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، با همکاری کمیته رفاه دانشگاه و هیات دوچرخه سواری شاهرود، اقدام به برگزاری پویش حمل و نقل پاک با هدف فرهنگ سازی و ایجاد بسترهای لازم برای استفاده از دوچرخه در مورخ سه شنبه مورخ ۱۶ مهرماه ۱۳۹۸ نمود.

در این برنامه، دوچرخه سواران، مسیر معاونت بهداشتی واقع در خیابان فردوسی را به سمت ساختمان البرز دانشگاه واقع در شهرک البرز رکاب زدند. در پایان برنامه؛ مدیر منابع انسانی دانشگاه و معاون اجرایی معاونت بهداشتی، بیاناتی در خصوص اهمیت استفاده از دوچرخه توسط کارکنان و موضوع هوای پاک ایراد نمودند.