تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۱ مهر , ۱۳۹۸

اخبار › کارگاه آموزشی مدیریت زنان در دوره باروری و یائسگی، با محوریت سلامت جنسی

🔶در راستای اجرای برنامه های مرتبط با سلامت میانسالان، واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در تاریخ های ۱۷ و ۱۸ مهرماه ۹۸ اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت زنان در دوره باروری و یائسگی، با محوریت سلامت جنسی را با حضور دکتر علی آذین؛ متخصص پزشکی اجتماعی و فلوشیپ سلامت جنسی و سایکوسکسولوژی، جهت گروه های؛ ماما و پزشک، روانشناس و همکاران مرتبط ستاد معاونت بهداشتی و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار نمود.

🔺در این کارگاه دوروزه، در خصوص بیان مسئله و اهمیت و جایگاه سلامت جنسی در جامعه امروز، اصول مصاحبه، ارزیابی جامعه، اختلالات شایع در زنان و مردان و درمان آن، مطالب جامعی ارایه گردید.

🔺هدف این کارگاه توانمند سازی کارکنان در برخورد با مشکلات مطرح شده، بخصوص گروه سنی میانسالی بوده است.