تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۲۱ آبان , ۱۳۹۸

اخبار › برگزاری کنفرانس یکروزه علمی منطقه ای پیشگیری و مراقبت بیماری آنفلوآنزا با تاکید بر آنفلوآنزای پرندگان

برگزاری کنفرانس یکروزه علمی منطقه ای پیشگیری و مراقبت بیماری آنفلوآنزا با تاکید بر آنفلوآنزای پرندگان در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، کنفرانس یکروزه علمی منطقه ای پیشگیری و مراقبت بیماری آنفلوآنزا با تاکید بر آنفلوآنزای پرندگان با حضور معاونین بهداشتی کلان منطقه یک کشور، مسئول مرکز مدیریت بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اداره کل دامپزشکی استان، اساتید و اعضای هیات علمی دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۹۸ در سالن همایش امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

دکتر احسان بینش؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در این برنامه به عنوان سخنران در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا حضور داشتند.

محورهای این همایش: مقررات بهداشتی و بین المللی، بیماریهای نو پدید و باز پدید، مراقبت سندرومیک، برنامه ملی و استراتژیک آنفلوآنزا، درمان و پروفیلاکسی دارویی، برنامه آنفلوآنزای پرندگان در کشور و نقش بهداشت محیط در کنترل و پیشگیری بوده است.