تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۲۲ آبان , ۱۳۹۸

اخبار › انتخاب آقای “عبدالرضا یوسفی”معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، به عنوان رابط نمونه کشور فصلنامه بهورز ، در سال ۱۳۹۸

در مراسمی که در ۱۸ آبان ۱۳۹۸ و در تالار همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید، لوح تقدیری در این زمینه به ایشان اهدا گردید.

در متن لوح تقدیر ایشان آمده است؛ “توسعه سلامت در روستاهای میهن اسلامی مرهون دانش و تلاش بهورزان و تربیت کنندگان آنهاست. الگوی آموزش بهورزان در ایران یکی از بی بدیل ترین تجربیات جهانی برای تربیت بر مبنای نیاز و مبتی بر هدف است.”

بدین وسیله این انتخاب را به ایشان و تمامی تلاشگران عرصه سلامت تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود