تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۴ دی , ۱۳۹۸

آموزش و ارتقاء سلامت › رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود: سلامت معنوی، مقدم بر سلامت فردی، جسمی، روانی و اجتماعی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح روز یکشنبه یکم دی ماه ۹۸ به مناسبت گرامی‌داشت روز جهانی داوطلب سلامت و به پاس قدردانی از زحمات آنها مراسم جشنی با حضور دکتر چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، دکتر بینش معاون بهداشتی، اعضای هیات رییسه دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر شاهرود شهرداری، بهزیستی، آموزش و پرورش، دانشکده تربیت بدنی و داوطلبین سلامت شهر شاهرود، مربیان آنها و سفیران سلامت، به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی درمحل تالار پورسینا دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر رضا چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود:

ارتقاء و نهادینه کردن سلامت معنوی در سطح جامعه با مشارکت و حضور آگاهانه مردم، مقدم بر سلامت فردی، جسمی، روانی و اجتماعی است و ارایه مدل جهانی آن همراه با بهره گیری از منابع دینی و غنای مکتب اسلام و رویکرد توحیدی باید در سرلوحه امور قرار بگیرد.

وی ضمن ارج نهادن به همه منابع پزشکی روز دنیا و تمامی دستاوردهای علم و عقل بشری با تبیین این مدل ایرانی – اسلامی به چهار رابطه سالم زیستن (رابطه با خود- با خدا – با دیگران – با طبیعت و محیط پیرامون) اشاره نمود.

دکتر چمن ضمن تقدیر از زحمات داوطلبان سلامت و مربیان آنها و همه افرادی که در جذب و تربیت این گروه نقش دارند به جایگاه ویژه سفیران سلامت در همکاری در اجرای برنامه های ملی و کشوری اشاره نمود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به این که هر فردی باید زمانی به این نتیجه برسد که بصورت آگاهانه، هدفدار و مسئولانه اعمالی را برای خود، فرزندان و خانواده اش انجام دهد تا سالم بماند و از سلامت جسمی ،روانی و اجتماعی خود و خانواده خود حفاظت نماید و در این راه سفیران سلامت بعنوان بازوان قوی می توانند کمک کننده باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن اشاره به بحث شیوع آنفلوانزا در کشور، از همکاری تیم معاونت بهداشتی دانشگاه و سفیران سلامت محله که بخوبی بیماری آنفلوانزا را با اطلاع رسانی و آموزش کنترل نمودند تشکر و قدردانی نمود.

#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت

#سلامت_برای_همه_توسط_همه