تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۴ دی , ۱۳۹۸

آموزش و ارتقاء سلامت › برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از سفیران سلامت محله دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود صبح روز یکشنبه یکم دی ماه ۹۸ به مناسبت گرامی‌داشت روز جهانی داوطلب سلامت و به پاس قدردانی از زحمات آنها مراسم جشنی با حضور دکتر چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، دکتر بینش معاون بهداشتی، اعضای هیات رییسه دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر شاهرود شهرداری، بهزیستی، آموزش و پرورش، دانشکده تربیت بدنی و داوطلبین سلامت، مربیان آنها و سفیران سلامت درمحل تالار پورسینا دانشگاه برگزار شد.

دکتر احسان بینش معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تبریک روز جهانی داوطلب سلامت با شعار “هر خانه یک پایگاه سلامت، سلامتی برای همه، توسط همه ” از زحمات این گروه تقدیر نمود.

وی با اشاره به تغییر سیمای بیماری ها و سبک زندگی و افزایش بار بیماریهای غیر واگیر که بعد از حوادث ترافیکی مهمترین علت مرگ و میر در کشور است به اهمیت خودمراقبتی و نقش سفیران سلامت محله (داوطلبین سلامت) در مشارکت اجتماعی و همکاری در اجرای برنامه های بهداشتی و انتقال آن به خانوارهای تحت پوشش تاکید نمود.

دکتر بینش گفت: داوطلبین سلامت در اجرای طرح ملی فشارخون نقش بسزای داشتند.

وی افزود: تحقق کامل سلامتی در جامعه مستلزم همکاری همه سازمانها و نهادهای اجتماعی می باشد.

گفتنی است این مراسم به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه و با اجرای نمایش و موسیقی، پخش کلیپ فعالیت های داوطلبین سلامت و تقدیر از مربیان و نماینده داوطلبین سلامت و قرعه کشی و اهدا جوایز به پایان رسید.

#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت

#سلامت_برای_همه_توسط_همه